Fasirt nem sült át a közepén nyers a hús kivül már viszont sötét, S:O:S:?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 13:51
1/11 anonim válasza:
Vágd félbe és a nyers felén süsd át.
2/11 anonim válasza:
Ha már megvan mind, akkor én is azt javaslom, amit az első. Ha még van nyersen is, akkor pedig takarékra tedd a zsiradékot, kis lánggal, fedőt is rakhatsz rá. Én általában pici fasírtokat csinálok, mi azt szeretjük (max. 2 cm átmérőjű gömböcskék), és zsírban sütöm, utána a zsír megy egy dobozba, ha kihűlt a hűtőbe, és a legjobb nyári vacsora-alapanyag paprika és paradicsom mellé, vagy hagyma mellé :)
3/11 Yukióóóó válasza:
tedd be a sütőbe egy zsír papírra vagy egy ki vajazott jénaira és ott süsd magas hő fokon , még jobb is , mert nem tocsog az olajban !!!
4/11 anonim válasza:
Mind igaz, amit írtak.
Legközelebb:
- forró zsírba, olajba tedd, de utána vedd a lángot közepesre, és többször forgasd meg sülés közben oda-vissza
- ha nagyok a gombócaid, akkor jobb, ha egy kicsit meglapítod őket, és inkább kis korongok legyenek, mint gombócok, könnyebben átsülnek
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a sütöset fogom csinálni.
2012. szept. 13. 14:13
6/11 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, még egy jó tanács: amikor gombócolod a fasírtot, akkor ne kerek-golyó legyen belőle, hanem lapítsd el. Mire megsül amúgy is fasírt alakú lesz. És még egy dolog: készítsd kisebbre a fasírtokat, akkor biztosan átsül Én csak egyszer fordítom át sütés közben, és általában közepes tojás nagyságúra formázom, esetleg norm. tojásnagyság.
7/11 doboszoli válasza:
Nálunk évek óta kizárólag sütőben készül a fasírt.
Ahogy fentebb írták, kissé kizsírozott sütőpapírra rakva, (a mosogatás megkönnyítése miatt)kiválóan átsül.
Még jobb az eredmény, ha a tepsibe sorakoztatott pogácsák tetejére egy mokkáskanálnyi hideg zsírt teszel.
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,mennyi ideig és hány fokon sütöd?
2012. szept. 14. 13:06
9/11 anonim válasza:
utolsó előttinek:... és a tepsibe sorakoztatott fasírtokat nem kell prézliben megforgatni, vagy megsül úgy is ha prézlis a külseje, és a fasírtmasszában áztatott, kicsavart kenyér is van? Még így sosem csináltam....
10/11 doboszoli válasza:
Kérdező: hideg sütőben,(gáz) "full" gázon.
A prézli szerintem opció. Én alkalmazom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!