Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Joghurttortám grízes lett,...

Joghurttortám grízes lett, mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Ez a recept: [link]

A zselatin végre sikerült, de mégis grízes állaga lett. A tejszínt habbá vertem és úgy tettem bele a végén, az lehet a baj?


2012. okt. 10. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
lehűtötted a joghurtos cuccot előtte?
2012. okt. 10. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, még meleg volt. Azt írja, hogy azonnal bele kell rakni.
2012. okt. 10. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:

hát én lehűtöm és még nem jártam így.

forró joghurtba tenni langyos tejszínt...

2012. okt. 10. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Leveszed a tűzről és beteszed a hűtőbe? Vagy kint hagyod állni? Zselatinnal együtt?
2012. okt. 10. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
leveszem a tűzről és hagyom hűlni, eresztek vizet egyik medencébe mosogatóban, és beleteszem a lábost.
2012. okt. 10. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Legközelebb így próbálom.
2012. okt. 10. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű túl meleg volt a zselatin és összerántotta a tejszínt.(egy cukrász tanonc)
2012. okt. 12. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!