Testépítéshez kellene sok rizst ennem ( szénhidrát miatt ), de nem vagyok különösebben oda érte. Hogy tudnám feldobni kicsit az ízét? Valami chilis szósz esetleg?
ezek változatossé teszik a rizst, és nem rúgják fel a tervezett étrendedet.
a kész szószok viszont, lehet, hogy nem illenek bele.
2012. nov. 13. 18:30
2/14 anonim válasza:
Szószt a rízshez? Ne-má!!
Párolj egy kevés zöldséget, és keverd bele.(zöldborsó, kukorica, párolt sárgarépa, brokkoli stb)
Só, bors bele. Reszelj rá sajtot, 1 percig mikrózd.
2012. nov. 13. 18:31
3/14 anonim válasza:
keverj bele kukoricát, vagy miközben főzöd, tegyél bele valamiféle zöldfűszert.
2012. nov. 13. 18:51
4/14 anonim válasza:
Bármilyen mártással, és rögtön nem lesz a rizs olyan száraz és folytós: fokhagymás-tejfölös, gombás, paradicsomos, vagy éppen párolt zöldséggel, petrezselyemmel keverve.
De lehet vegyes zöldséget párolni (karfiol, karaláb, egyéb hasonlók) és összeturmixolva adni a rizs mellé.
2012. nov. 13. 20:01
5/14 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek : )
2012. nov. 13. 20:13
6/14 Juili válasza:
Először is mikroban főzd a rizst ezerszer finomabb, mint egyébként. [link]
Csinálj tejberizst.A testépítéshez kell sok fehérje is.A cukor helyett használj inkább mézet.Fahéjjal még finomabb.Rakhatsz bele gyümiket is.
2012. nov. 13. 21:16
8/14 mustafa33 válasza:
mazsolával
2012. nov. 14. 02:24
9/14 Csivibaba válasza:
Mikor főzöd, tegyél bele egészben egy vöröshagymát és delikátot!
2012. nov. 14. 14:34
10/14 anonim válasza:
Én pl úgy csinálom eleve a rizst ragacsosabbra, magam részéről jobban esik enni is. Aztán én főzéshez sót, olajat, szójaszószt meg hagymát szoktam hozzáadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!