Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bikahere. Hogyan készítsem el?

Bikahere. Hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

Pörköltnek nem szeretném semmiképp, mert mi magyarok mindenből pörköltet csinálunk, unalmas. Rántva már készítettem korábban, de tudom, hogy grillezni, sütni is szokták, csak nem találok hozzá magyar nyelvű receptet. Mivel ízesítik, milyen szósz illene hozzá stb.

Csak ezt találtam, de nem igazán értem.

[link]

Köszönöm a segítséget előre is.

2012. nov. 10. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Ezt nézted már?

2012. nov. 10. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, folyton erre az oldalra visz a google, de konkrét receptet nem találok. Lehet regisztrálni kéne?
2012. nov. 10. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Igen, szerintem is regisztrálnod kellene, akkor talán megnyílik valamelyik recept-oldal. A recept-kerőbe beírtam, hogy bika-here, de semmi nem mozdult.

Ami még esetleg: ha d.u. ill. estefelé előkerül itt "Doboszoli", akkor még reményed lehet valami tuti főzési tanácsadásra.

(Bocsi, személy szerint én sem a tyúk eszét, sem a kakas heréjét, de a disznó-velőt sem vagyok hajlandó megenni, részemről ennyivel több marad neked! :)))) )

2012. nov. 10. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak lejjebb kell görgetni, és ott van a grillezett és a rántott here receptje
2012. nov. 10. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Valóban ott van!

2012. nov. 10. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben én is megtaláltam azt a grillezett verziót. Isteni finom volt, csak kevés volt :-D
2012. nov. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!