Bikahere. Hogyan készítsem el?
Pörköltnek nem szeretném semmiképp, mert mi magyarok mindenből pörköltet csinálunk, unalmas. Rántva már készítettem korábban, de tudom, hogy grillezni, sütni is szokták, csak nem találok hozzá magyar nyelvű receptet. Mivel ízesítik, milyen szósz illene hozzá stb.
Csak ezt találtam, de nem igazán értem.
Köszönöm a segítséget előre is.
Igen, szerintem is regisztrálnod kellene, akkor talán megnyílik valamelyik recept-oldal. A recept-kerőbe beírtam, hogy bika-here, de semmi nem mozdult.
Ami még esetleg: ha d.u. ill. estefelé előkerül itt "Doboszoli", akkor még reményed lehet valami tuti főzési tanácsadásra.
(Bocsi, személy szerint én sem a tyúk eszét, sem a kakas heréjét, de a disznó-velőt sem vagyok hajlandó megenni, részemről ennyivel több marad neked! :)))) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!