Vadas receptet szeretnénk kérni. Amit könnyen, gyorsan elkészíthetek sertéshúsból. Van ilyen?
Nekem a "réges-régi" szakácskönyv, és a teflon serpenyő párosítása volt gyanús..DD)
Amúgy most jöttem ide ma először, mert piacoltam.
Semmi baj!
1. A teflon serpenyő és a réges-régi szakácskönyv együtt ne legyen gyanús, mert réges-régen még a "békebeli" vaslábasban sütötték a húsokat, de kérdem én: hol találsz te ott ma már ilyet, no meg egyáltalán (kettőnkön kívül) vajon ismeri még valaki???
2. A réges-régi szakácskönyvet akkor vettem, amikor a helyi könyvtár a régiségeikből csinált kiárusítást, és azok között böngészve találtam rá.
Sajnos egy alkalommal egy kezdő háziasszonynak "kölcsönadtam", még most is hozza visszafelé!
Bocsi, a könyv nem írta, hogy teflonba rakjuk bele, ezt csak én "tapasztaltam ki", hogy ez a legcélravezetőbb.
Egyébként pedig, hogy azt a könyvet, 1930-ban nyomták és adták ki, és ki tudja, milyen régi receptek voltak benne.
Persze lehet kételkedni, ha akarunk.
Én nem kételkedek, ne érts félre, csak szemet szúrt.
Amúgy nekem is van öntött vas edényem, (vagy száz éves), tapasztalatom szerint sütésnél semmilyen modern kori technika nem ér a nyomába.
A tisztán tartása, más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!