Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadas receptet szeretnénk...

Vadas receptet szeretnénk kérni. Amit könnyen, gyorsan elkészíthetek sertéshúsból. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2012. nov. 9. 10:17
1 2
 11/15 doboszoli ***** válasza:

Nekem a "réges-régi" szakácskönyv, és a teflon serpenyő párosítása volt gyanús..DD)

Amúgy most jöttem ide ma először, mert piacoltam.

Semmi baj!

2012. nov. 9. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:

1. A teflon serpenyő és a réges-régi szakácskönyv együtt ne legyen gyanús, mert réges-régen még a "békebeli" vaslábasban sütötték a húsokat, de kérdem én: hol találsz te ott ma már ilyet, no meg egyáltalán (kettőnkön kívül) vajon ismeri még valaki???

2. A réges-régi szakácskönyvet akkor vettem, amikor a helyi könyvtár a régiségeikből csinált kiárusítást, és azok között böngészve találtam rá.

Sajnos egy alkalommal egy kezdő háziasszonynak "kölcsönadtam", még most is hozza visszafelé!

2012. nov. 9. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, a könyv nem írta, hogy teflonba rakjuk bele, ezt csak én "tapasztaltam ki", hogy ez a legcélravezetőbb.

Egyébként pedig, hogy azt a könyvet, 1930-ban nyomták és adták ki, és ki tudja, milyen régi receptek voltak benne.

Persze lehet kételkedni, ha akarunk.

2012. nov. 9. 17:21
 14/15 doboszoli ***** válasza:

Én nem kételkedek, ne érts félre, csak szemet szúrt.

Amúgy nekem is van öntött vas edényem, (vagy száz éves), tapasztalatom szerint sütésnél semmilyen modern kori technika nem ér a nyomába.

A tisztán tartása, más kérdés.

2012. nov. 9. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislánykoromban disznóöléskor vettük elő, abban főtt az igazi pörkölt, fülétől a farkáig, mire az emberek a hurka-kolbász töltéssel végeztek, megfőtt a pörkölt is. Ülhettünk vacsizni.
2012. nov. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!