Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti szoktatok csinálni gnocchi-t?

Ti szoktatok csinálni gnocchi-t?

Figyelt kérdés
Régen akarok csinálni, de ahogy az alapanyagokat elnézem, nem lehet nagy durranás. Szeretitek??
2012. nov. 7. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én vettem készen,de nem tetszett,túl izetlen
2012. nov. 7. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Még nem csináltam, de már én is gondolkodom rajta, hogy fogok, viszont nudlit már sokszor készítettem és szerintem a tésztája ugyanaz, csak másképpen kell formázni és sós mártásokkal tálalni.

Szerintem sem nagy durranás, áttöröd a főtt burgonyát, hozzáadod a lisztet, tojáűs sárgáját, kis sót, összegyúrod és már formázhatod is.

2012. nov. 7. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy íztelen, a tészta ételeknek sem a tészta adja az ízét hanem a szósz.

Amúgy én szeretem, főleg fokhagymás-baconos tejszínnel.

2012. nov. 7. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Egy próbát megér, úgyhogy valószínű hogy holnap megcsinálom. No de mivel fogom én enni...ugyanis a tejtermékeket sajnos nem szeretem. Esetleg pörkölt hozzá?

Egy kipróbált jó receptet küldenétek?

2012. nov. 7. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Csinálj egy fűszeres paradicsomszószt, azzal öntsd nyakon, majd egy kis reszelt sajt a tetejére.
2012. nov. 8. 07:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem szeretem a tejtermékeket, biztos elkerülte a figyelmedet:) Azért kérdeztem hogy esetleg pörkölttel is jó lenne?
2012. nov. 8. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, képzelj el egy pörköltet natur nudlival. :-)
2012. nov. 8. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!