Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit süthetnék, ha...

Milyen sütit süthetnék, ha nincs itthon tojás?

Figyelt kérdés

Férjem véletlenül elvitte magával a kocsikulcsot, így nem tudok vásárolni.

Alapdolgok mind vannak, gyümölcsből csak üveges meggy.

Persze keresek még a neten is, de hátha van valami jó ötlet!

2012. nov. 6. 09:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de a tejfehérje allergiába se a tej, se a vaj nem fér bele sajnos. Érdemes elolvasni a kérdező kommentjeit is...
2012. nov. 25. 08:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem itt mindenki csak segíteni akart neked, bocsánat, ha nem vagyunk jártasak a tejfehérje allergiában!

Nem szükséges ilyen hangot megütnöd a válaszolókkal, mert majd legközelebb nem ír senki, az jobb lesz?

Sajnálom, ha ilyen problémátok van, és ezért nem tudsz akármit csinálni, de mi nem vagyunk szakértők, csak ötleteket akartunk adni, illene megköszönni, és kész.

2012. nov. 25. 09:35
 13/14 A kérdező kommentje:

"illene megköszönni"

ezt tettem:

"Köszi, de a tejfehérje allergiába se a tej, se a vaj nem fér bele sajnos"

Nem kell szakértőnek lenni, kettővel a válaszod előtt leírtam, hogy tejet nem tudok felhasználni.

És annak ellenére, hogy a válaszod kb. olyan volt, mintha valakinek, aki nem ehet csokit, csokit dugdosnál az orra alá, úgy érzem, nem voltam udvariatlan, csak jeleztem, hogy el kellene olvasni a kommenteket, főleg, ha egy olyan kérdésre válaszolsz, ahol már előtte zajlott párbeszéd.

Ez hasznos az oldal használata során.

Sajnálom, ha megbántottalak.

Szép napot!

2012. nov. 25. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem ne tegyél fel inkább itt kérdést, mert egyértelmű, hogy csak felhúzod magad a válaszokon...
2012. nov. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!