Mit használjak a panírozásnál ha nincs itthon tojás?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 17:41
1/11 anonim válasza:
Én ha pl cirkemellet panírozok, előtte fokhagymás kefírbe áztatom, és ezt forgatom morzsába.
2/11 anonim válasza:
Hát a bundához elengedhetetlen a tojás. De a liszt után tejszínben is forgathatod, viszont száraz lesz a bunda. Csinálj inkább sült húst:)
3/11 bumbi02 válasza:
Csinálj angol bundát. Olvasztott vajba forgatod, utána pedig zsemlemorzsába, és így sütöd ki:)
4/11 A kérdező kommentje:
Csinálnék én szívesen meg egyszerûbb is lenne, de a családnak rántott husira fáj a foga. És ha tejbe, majd zsemlemorzsába forgatom és úgy sütöm ki?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2012. okt. 27. 18:01
5/11 anonim válasza:
Tejjel is elmegy, de nem "AZ" a klasszikus rántott hús lesz. Az első oldalához fedd le, akkor puhul a hús, s mikor megfordítod, akkor vedd le a fedőt! Ne süsd túl, ne száradjon nagyon ki.Csóró rántotthús lesz - ha már arra vágynak:))
6/11 A kérdező kommentje:
Én nem vitatkozom egy 3 éves öntudatra ébredt nagy lánnszeretneHa rántot húst szeretne kap rántott húst. Igaz azt nem kötötte ki, hogy tojással panírozzak. :) Köszönöm szépen a Te válaszodat is!
2012. okt. 27. 18:13
7/11 anonim válasza:
Püff neki! Aztán nehogy úgy járj, mint a mi 3 évesünkkel: este enne meggylevest, s mikor elkészül, akkor eszik 2 kanállal:))
8/11 A kérdező kommentje:
Pont így jártam tegnap elôtt a gyümölcs fôzelékkel, hétfôn a mákos tésztával, reggel pedig a tejbegrízzel, belenyammogott aztán mint egy finnyás kis cica otthagyta. Ha csak 2 falatra kívánja itt van Apa majd megment minket a maradék husitól. :)
2012. okt. 27. 18:34
9/11 A kérdező kommentje:
Mindegyik tippet kipróbálom majd szépen sorjában. Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
2012. okt. 27. 19:25
10/11 anonim válasza:
Tojás helyett próbáld meg tejföllel - a lisztbe, tejfölbe, és utána prézlibe forgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!