Karfiollevest szeretnek kesziteni tehetek bele csirkeaprolekot?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 11:06
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz, finom lesz úgy (bár én akkor már inkább karfiolos csirkeaprólék-levesnek hívnám, de nem az elnevezés a lényeg). Arra figyelj, hogy ne főjön szét a karfiol, tehát a csirkeaprólékot előbb kezdd el főzni, és mikor félig kész, csak akkor tedd bele a karfiolt, nehogy szétfőjön. Nem tudom, mennyire hajlamos szétfőni a karfiol, de én óvatosságból így csinálnám.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a välaszt
2012. nov. 2. 11:18
3/5 anonim válasza:
Én is először az aprólékot kezdeném el főzni, mintha húsleves lenne,bezöldségelve, fűszerezve, és amikor már a husi félig megfőtt, akkor raknám bele a karfiol-rózsákat.
Sőt, sokszor főzök is így, akár karfiol, vagy borsó, esetleg karaláb betéttel.
4/5 A kérdező kommentje:
Milyen füszereket hasznältok a karfiolleveshez ezt megirnätok nekem ? Köszönöm
2012. nov. 2. 13:09
5/5 anonim válasza:
Só, bors mindenképp.
Ha van répa-gyökér-zeller akkor azt főzök bele, ha esetleg nincs akkor használok (nem vegetát, hanem) ívarázst. Őszintén, ezeket a fajta ételízesítőket nagyon ritkán, és igen-igen módjával, mivel mindegyik tele van valamilyen tartószító-szerrel. Jobban kedvelem a természetes zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!