Krumpkibol es tarjabol vagy combbol milyen etelt tudok csinalni?
Figyelt kérdés
Szuleim jonnek 4.en latogatoba,fizu elott vagyunk,igy nem tudok bevasarlast csinalni.Otthon van krumplim,krumplifuszersom,van tarja,comb!Ebbol mit lehet csinalni ami finom es nem olyan atlagos kaja?2012. okt. 30. 15:37
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Én is a tepsishúst tudnám legjobban ajánlani, ami tulajdonképpen az első link.annyival más az enyém, hogy serpenyőben elő szoktam sütni oldalanként 4-4 percig a tarjaszeleteket.de a hagyma, tejföl, sajt stb. hasonló az enyémben is.
gazdaságos,nem bonyolult és finom.
4/8 anonim válasza:
kárpáti borzaska! tejfölt azért tudsz venni gondolom:)
5/8 anonim válasza:
A tarját előző nap besózod, borsozod.
Majd zománcos tepsibe egy kis zsír, abba lefekteted a tarját sorba, tetejére karikára szelt vöröshagyma, és zöldpaprika. Kevés vízzel fólia alatt először puhára párolod, majd fólai le, és megpirítod. Ha akarod, mellé rakod a hasáb-burgonyát is, és elkészül a husival együtt.
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom,
azthiszem azt kiprobalom!
2012. okt. 30. 17:34
8/8 anonim válasza:
No majd megírod, melyik lett a próba-alany és hogyan sikerült, hogyan ízlett!
Akármelyik is, szerintem mind jól hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!