Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Füstölt, főtt tarjából mit...

Füstölt, főtt tarjából mit készíthetnék, a leveseken kívül?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam babos káposztát is készíteni füstölt tarjával.
2012. júl. 17. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Pár órahosszára áztasd be, kiskéssel a "füstölést" vagy legalábbis a nagyját kapirgáld le.

Ha sütni akarod, (szerintem sózni nem kell), tepsibe rakod fűszerekkel, köré a hasáb-burgonya, gyorsan sütöd. Sok sülés nem kell neki, mivel főtt, inkább csak a sülés.

De ha ledarálod: lehet főtt rizzsel fűszerekkel rakott káposztát, vagy töltött tököt, hasonlót készíteni.

Rizs nélkül is meggyúrhatod fasírozottnak, és úgy is sütheted valami főzelék mellé.

2012. júl. 17. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Apró kockára vágva, pici vajon megfuttatod, és kifőzött tésztával összekevered. Majd így egy tepsibe, tejföllel borítva egy kis időre be a sütőbe.
2012. júl. 17. 10:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt!

Szerintem megpróbálkozom azzal, hogy sütőben megsütöm, akkor csak kevés olajat teszek alá, és mehet is a sütőbe?

2012. júl. 17. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Őszintén, még nem csináltam így, de ha már főtt, akkor nem sok, csak egy kis rásütés kell.

De ahogy írtam, én előtte beáztatnám, hogy a sötét füstöt le tudjam róla kapirgálni.

2012. júl. 17. 11:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. júl. 17. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
sonkás-krumplistésztát szoktam csinálni ebböl.Nem sütök alá hagymát, hanem a pirított sonkát teszem a krumplihoz és pirospaprikát sem szórok rá.
2012. júl. 17. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Most sül a füstölt tarjás pizzám:)
2012. júl. 17. 11:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon jó ötleteket kaptam! Mindegyiket ki fogom próbálni:-)
2012. júl. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!