Füstölt, főtt tarjából mit készíthetnék, a leveseken kívül?
Pár órahosszára áztasd be, kiskéssel a "füstölést" vagy legalábbis a nagyját kapirgáld le.
Ha sütni akarod, (szerintem sózni nem kell), tepsibe rakod fűszerekkel, köré a hasáb-burgonya, gyorsan sütöd. Sok sülés nem kell neki, mivel főtt, inkább csak a sülés.
De ha ledarálod: lehet főtt rizzsel fűszerekkel rakott káposztát, vagy töltött tököt, hasonlót készíteni.
Rizs nélkül is meggyúrhatod fasírozottnak, és úgy is sütheted valami főzelék mellé.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt!
Szerintem megpróbálkozom azzal, hogy sütőben megsütöm, akkor csak kevés olajat teszek alá, és mehet is a sütőbe?
Őszintén, még nem csináltam így, de ha már főtt, akkor nem sok, csak egy kis rásütés kell.
De ahogy írtam, én előtte beáztatnám, hogy a sötét füstöt le tudjam róla kapirgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!