Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogyan készítitek a sajtos...

Ti hogyan készítitek a sajtos pogácsát?

Figyelt kérdés
most sütnék életembe először, és tudom, hogy a neten 100 recept van és biztos itt is volt már ilyen kérdés. De még is érdekel, tudom, hogy a recept szinte mindenhol ugyan az, de még is van amibe kell sütőpor van amibe nem a másikba pedig élesztő kell. Melyik a jobb? Miben lesz más a sütőporos és az élesztős? Könnyű tésztájú pogit szeretnék, nem olyan tömöret:) köszönöm a segítséget
2012. okt. 29. 20:26
 1/10 anonim válasza:
én főleg sajttal szoktam készíteni de lehet burgonyás, tepertős, vajas...:D
2012. okt. 29. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az információt, de semmit nem segítettél
2012. okt. 29. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az élesztős a jobb, lágyabb könnyebb a tészta. A sütőporos nekem mindig tömörebb, keményebb. Mondjuk én általában is jobban szeretem az élesztős dolgokat. Szerintem élesztőst próbálj, nem is lehet elrontani. Sok sikert!
2012. okt. 29. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a legfinomabb pogi a világon. :)

2012. okt. 29. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig tömöret csinálunk mamával.

Úyhogy:liszt,tojás,tejföl,margarin,élesztő ez a tészta

kb 1 óráig kelni hagyjuk.Aztán elnyújtjuk kb olyan félcenti vékonyra és felespohárral kiszaggatjuk.A kiszaggatott pogácsát tojásfehérjével lekenjük megmártogatjuk a sajtba, és olajjal/zsírral (mikor mi van kéznél:D)kikent tepsibe szép sorba berakjuk majd be a sütőbe kb félórára.Szép dagi melegen a legfinomabb

2012. okt. 29. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
#5ös vagyok.A tésztából kimaradt a tej
2012. okt. 29. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, maradok az élesztősnél:) remélem finom lesz
2012. okt. 29. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a link szerintit tésztát készítem. De minden hajtogatásnál megszórom reszelt sajttal.

Sokkal finomabb így.

2012. okt. 29. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Na akkor legközelebb én is így csinálom! :D
2012. okt. 29. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a további választ, én is gondoltam még plusz sajtra:)
2012. okt. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!