Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől sporolos vagy gazdaságos...

Mitől sporolos vagy gazdaságos az étel?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 14:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Spórolós, ha nem feltétlenül abból az alapanyagból készíted el a kaját, amiből legelőször kitalálták. Pl. az igazi rántott szelet borjúból készült legelőször. De te is tudod, hogy jó az sertésből, sőt csirke-melléből is.


Gazdaságos, ha valamit úgy készítel el, hogy kiadós, laktatós és olcsó. Pl. pörkölt-maradékból fincsi gulyáslevest "gyártasz", ez így már igazán gazdaságos.

2012. okt. 29. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!