Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok olyan étel/sütemény...

Írnátok olyan étel/sütemény recepteket amiket nagyon egyszerű elkészíteni?

Figyelt kérdés
Olyan recepteket szeretnék amiket egy nagyon kezdő megtud csinálni ha megvan hozzá az alapvető alapanyag.
2012. okt. 29. 13:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: én ezt megcsináltam,mondjuk annira nem sikerült jól,mert nem volt a legjobb íze. Viszont azt a recepthez nem írták hogy egész tojás rakjak bele vagy csak a sárgáját vagy csak a fehérjét? Én nem választottam szét.
2012. okt. 30. 16:09
 12/16 anonim ***** válasza:
én is az egészet bele szoktam, nem szokta vacakolni vele :)
2012. okt. 30. 17:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Én kicsit a kakaóport sokaltam benne.
2012. okt. 31. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Babapiskótás-tejfölös süti: (NEM KELL SÜTNI) :)

Az edényben, amiben elkészíted ahhoz mérten veszel babapiskótát, nagy dobozos tejfölt (20 %-os), porcukrot és valamilyen gyümölcsöt! :)

Elkészítési mód:

Az edény aljába szorosan egymás mellé rakosgatod a babapiskótát, míg az edény alja tele nem lesz vele. Ezt követően a tejfölt és a porcukrot ízlés szerint (annál jobb, minél édesebb) összekevered, majd egyenletesen ráteríted, úgy hogy fedje mindenhol a babapiskótát. Ezután jön a gyümölcs. Mi általában kajszi-, vagy sárgabarackot szoktuk bele tenni, de bármilyen gyümölcs mehet bele! :) megmosod és szép vékonyra szeleteled, majd elteríted a tejfölös masszán, úgy hogy mindenhova jusson egyenletesen!

Ezt addig rétegezed a fent leírt sorrend alapján, amíg az edény tejéig nem ér, úgy hogy a gyümölcs legyen a záró réteg! Általában két-három réteg elég egymáson! Bár ez edény, vagy jénai méretétől függő. :) Ha megvan, befeded alufóliával, beteszed a hűtőbe és hagyod állni egy éjszakát! Másnap pedig várod a reakciót! :P De azt el kell elárulnom,hogy amilyen gyorsan elkészíthető, olyan gyorsan fog elfogyni! :D

Ha megcsináltad ÍRJ egy privátot, hogy mit szólt hozzá a család! :)

2012. okt. 31. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
2012. okt. 31. 19:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb recepteket. :) 14-esnek: Jövőhét közepe felé megfogom csinálni. :)
2012. nov. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!