Ha a tortát fondanttal vonom be, akkor nem lesz rossz íze? Vagy teyek bele egy kis kakaót? Mivel ízesíthetem?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy tortát csinálni, és azt fondanttal bevonni, de nem tudom hogyan ízesíthetném. Valaki, akinek van ebben tapasztalata tudna nekem segíteni? Sürgős lenne! Előre is köszönöm.:)2012. okt. 18. 17:19
1/6 A kérdező kommentje:
*tegyek
2012. okt. 18. 17:22
2/6 anonim válasza:
Ha színre szeretnél sötétebbet akkor tegyél bele kakaót, de ízre nem oszt nem szoroz semmit..! Én nem egy tortát csináltam már fondanttal és az íze szerintem elég jó volt. Csináltam már olyat amikor 0-ról csináltam a fondanttot ,de olyat is amikor marsmallot kell felmelegíteni és abba kell tenni cukrot. Az elsőnek eléggé porcukor íze van a második egy kicsit ízesebb de az sem egy ízbomba. Szerintem ha extra ízre vágysz akkor tegyél bele aromát (vanília, mandula, csokoládé, vilmoskörte stb.) Remélem tudtam segítne, ha van még kérdés írj!
Üdv, Dorindas
3/6 anonim válasza:
Szia :)
Írok üzenetet és segítek :) Egyébként van íze ha jól csinálod ;)
4/6 anonim válasza:
Én a fondantot úgy színezem, hogy bolerót feloldok kb. kanálnyi vízben, és hozzágyúrom a fondanthoz. Így bármilyen ízzel gazdagíthatod, és bármilyen színre színezheted is.
5/6 anonim válasza:
Én színtelen mandula aromát rakok bele, úgy egy kicsit hajaz az íze a marcipánra, persze messze elmarad attól de talán így a legfinomabb is, mert a keserűmandula íz tompít kissé a tömény édes ízen.Különben sokan a tányéron hagyják a burkolatot (én is) és nem az íze miatt hanem mert annyi kalóriát inkább még egy szelet sütivel viszek be nem pedig tömény cukorral :)
6/6 anonim válasza:
Kevés mandulaaromát szoktam beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!