Új gáztűzhelyem van, és nagyon rossz a sütője. Vagy lassú, vagy éget. Mit lehet tenni, hogy jó legyen? Gorenje,4 lapos.
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 16:47
1/12 anonim válasza:
Hívd ki a szervizt, ha új, még garanciális.
2/12 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy anyukám a sütő aljára cserepeket tett, olyanokat, mint amivel a tetőt fedik. Égetett neki is, és ezzel felfogta? Nem tudom, csak emlékszem rá, de akkor nem figyeltem oda, hogy miért is tette. Egy próbát megér.
3/12 anonim válasza:
De igaza van az előzőnek, be lehet állítani a láng erejét. Nekem is egy kínszenvedés volt, míg felforrt egy edény víz, a szerelő babrált vele valamit, és nagyobb lett a láng:)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajna nem garis, mert elvesztette azzal, hogy nem ők kötötték be /25 ezer/. Mindenkit felpontoztam.
2012. aug. 4. 17:41
5/12 anonim válasza:
Én is így voltam, próbálkoztam a cseréppel, de az meg annyira visszafogta, hogy azért nem lehetett sütni benne. bár nem , Gorenje, hanem Continental.tiszta ideg voltam már, hogy nem tudok semmit sem sütni, mert vagy éget, vagy peszmeg lesz benne minden, a a lefogott hőtől.
aztán eszembe jutott, hogy a régi sütőnek megvan a gázsütő tepsije. na azt duplán bealufóliáztam, szerencsére éppen bapasszolt, és azóta semmi gond vele. szépen süt alul, fölül.
6/12 anonim válasza:
ALUFÓLIA! (két réteg is ha kell)
7/12 anonim válasza:
Alufólia a rácsra, amire a tepsi kerül.
8/12 A kérdező kommentje:
Most már a gáz erejére is gyanakszom, mert egy óra alatt forrt fel a viz az előbb. Lehet, hogy azért nem sült tegnap a tésztám.
2012. aug. 5. 08:08
9/12 anonim válasza:
Akkor viszont hívd a havert, aki beszerelte,de minél előbb... betyárbecsület is van a világon!
10/12 anonim válasza:
beállítási probléma lehet.Akár garanciás akár nem hívj hozzá szakembert, pár 1-2 ezerért beállítja.A gáz nem játék, nem házibarkács kategória!
A sütő ha jól van beállítva is égethet alulról azt ahogy előttem írták régi vastepsi, jó pár réteg alufólia megoldhatja a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!