Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Új gáztűzhelyem van, és...

Új gáztűzhelyem van, és nagyon rossz a sütője. Vagy lassú, vagy éget. Mit lehet tenni, hogy jó legyen? Gorenje,4 lapos.

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 16:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
MEGOLDÓDOTT!! Egy ehhez értő szakember elmondta, hogy rosszul használom a sütőt, ezért éget. A lényeg az, hogy én a begyujtást követően azonnal betettem a tepsit a sütőbe. Hát nem szabad. Meg kell várni, hogy felmelegedjen előbb. Először erősen ég, aztán ha felfütött a kellő hőmérsékletre, vissza veszi magát, és csak akkor lehet betenni a tésztát. Hát nem véletlen, hogy a receptek is azt irták, hogy előre melegitett sütőbe tegyük a tepsit. Ugye én betettem a tésztát, mikor ezerrel fütött, tehát megégett a tészta. Ma kipróbáltam az előmelegitést, és tökéletes lett a sütim. Úgy örülök. Köszi a válaszokat.
2012. szept. 9. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenki előbb utóbb, de saját kárán szerzi meg a tapasztalatot.Nem veszítettél még semmit, hanem egy tapasztalattal gazdagabb lettél.

A sütő előmelegítése tényleg fontos, kivéve, ahol azt írják, hogy hideg sütőbe kell tenni. (pl,kelt tészták)

Sok sikert a továbbiakhoz, és ne feledd, mindenki kezdte valahol, valamikor.

2012. szept. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!