Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rossz volt ez a tejföl?

Rossz volt ez a tejföl?

Figyelt kérdés
Vagyis frissföl volt,és mikor felbontottam kicsit habos volt a teteje,de meg volt száradva a hab,és az egész frissföl teteje olyan keménykés volt.
2012. aug. 6. 00:34
 1/1 anonim ***** válasza:

nem lehetett baja. a pohár töltésekor felhabozódhat egy kicsit, ami aztán visszahűtéskor egy réteget képez. de nem mindig. ez nem minnőségi hiba. jól fel kell keverni, hogy homogén legyen.

azonban azt tudni kell, hogy a frissföl nem a tehéntej zsírjával készül, hanem hozzáadott növényi zsiradékkal.

ezért is olcsóbb a tejfölnél.

Frissföl, Farmföl, Finomföl és társai a nevükben a TEJ szó nem is szerepelhet.

-tejes-

2012. aug. 6. 05:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!