Milyen tejszínt kell ehhez a finomsághoz használni?
Figyelt kérdés
Találtam egy olyan receptet,ahol az amerikai palacsintához gesztenyekrém van. A krém úgy készül,hogy 25 dkg gesztenyemasszát kell 1 dl tejszínnel elkeverni. De milyen tejszínnel szerintetek? Főző vagy hab? Vagy mindegy? Szerintem nagyon finom lehet,de emiatt nem mertem megcsinálni.2012. okt. 28. 14:44
1/2 anonim válasza:
Habtejszínnel, a főzőtejszín néven árult förmedvény csak hígított tejszín, értelmetlen. :)
2/2 anonim válasza:
30 %-os habtejszínnel készítsd. a főzőtejszín 20 %-os és ételek készítéséhez való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!