Vadas mártáshoz való marhahúsnak, melyik részét használják fel, ehhez az ételhez?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 19:11
1/6 anonim válasza:
Hátszin, rostélyos, szegy amit fözni, párolni lehet.
2/6 Dr.Martin válasza:
A kérdés viszont hibás, mert az igazi vadas szarvashúsból van, a hamis vadast marhából készítik és csatlakozom az előttem szólóhoz. Rostélyossal a legfinomabb szerintem.
3/6 anonim válasza:
Marhanyak, puhahátszín, rostélyos szerintem is.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2012. szept. 26. 20:07
5/6 anonim válasza:
Én combból szoktam csinálni, jó sok szalonnával megtűzdelve :)
6/6 A kérdező kommentje:
Feltuningolt szalonnás vadas,húú nagyon jól hangzik :).Köszönöm szépen a segítségeteket,mindet kipróbálom (idővel):)))
2012. szept. 26. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!