Tojásrántottára van valami különleges receptetek, esetleg saját konstrukció?
Figyelt kérdés
Én pirított hagymára+szalonnára szoktam a felvert tojást, amibe egy gerezd fokhagymát nyomtam, majd az egészre még egy kis sajt :) nektek?2012. okt. 28. 14:26
11/13 mustafa33 válasza:
A fantáziának nincs gát szabva, de azért azt megemlítem, hogy a felvert és keményre sütött tojás (ráaadásul kettéhajtva), az nem rántotta, az omlett ☺.
Az echte rántotta az nincsen előre felverve, azt a serpenyőben a sülő zsiradékban kell elkeverni, hogy ne egy homogén massza legyen, hanem meg lehessen különböztetni benne a fehérje és sárgája részecskéket.
12/13 anonim válasza:
először apróra vágott hagymát üvegesre párolok. Utána beleteszek apróra vágott paprikát, amit kicsit párolok. Utána a felvert tojást ráöntöm. Ahogy kapja össze úgy fakanállal nyomkodom a serpenyő közepére nehogy leégjen. Amikor gondolom forma, akkor kész.
13/13 anonim válasza:
Egy spanyol pasimtól tanultam azóta ez a kedvencem; felvert tojásba belekeverek egy doboz lecsöpögtetett kagylókonzervet, tengeri sóval megsózom egy picit, mindkét oldalát megsütöm. Pirított, fokhagymával bedörzsölt, olivaolajjal megspriccelt bagettel eszem. Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!