SOS! Segítene valaki különleges, de nem túl bonyolult KARÁCSONYI menüsort összeállítani? Saját receptedet leírnád nekem?
Citrusos borleves
Gesztenyével töltött pulyka mogyoróburgonyával
Mézes zserbó
Újházy tyúkhúsleves
Fogasszeletek Orly módra francia salátával
Méteres kalács
Leves nincs.
Hagymás krumplisaláta, aszalt szilvás sonkával-sajttal töltött pulykamelltekercsek.
Mákos-diós beigli, csokis kókuszos piskóta.
Másnap tőkehalfilé hagymás-tejfölösen sütve, rántott hús, hagymás krumpli, kovászos uborka.
És rengeteg mákos desszert (guba, beigli, rétes, stb..)
Frankfurti leves
Kétféle köret(petrezselymes krumpli,rizs)
Rengeteg többféle rántott hús
beigli,almáspite
Ez elég egyszereű.Csak azért karácsonyi,mert rengeteg húst csinálok és degeszre ehetjük magunkat! :)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:05
milyen az a mézeskalács krémleves?
ma 8:28
Természetesen nem a süteményre magára kell gondolni,hogy abból készül a leves.
Hanem elkészítek egy gyümölcsleveset almából,szilvából, ízlés szerinti cukorból,majd ha megfőttek a gyümölcsök az egészet összeturmixolom,teszek hozzá egy doboz tejszínt és végül a készen vásárolható,zacskós mézeskalács fűszerkeverékből teszek bele,így sem szegfűszeg sem fahéj nem kell a főzés során.
Tálaláskor ezt a finom levest reszelt citromhéjjal díszítem és/vagy felezett szilvával,aki a tejszínhabot szereti azzal. Hidegen melegen egyaránt megállja a helyét.
S hogy még több mézeskalács fílingje legyen mézeskaláccsal vagy mézespuszedlivel szoktam enni,de ez elhanyagolható.
Nagyon tuti kis leves,főzd meg és írd majd meg,hogy neked,hogy ízlik.
Üdv: 22:05
8:28-as vagyok.
Köszi szépen, nagyon jól hangzik, szerintem kipróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!