Tyúk hús levesbe a tyúkot egészbe vagy darabolva kell beletenni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 10:35
1/6 anonim válasza:
Mindegy! Én fel szoktam darabolni. Levágod a szárnyakat, combokat, leválasztod a mellet, kettévágod a farhátat. A zsírozóját el ne felejtsd kivágni!
2/6 anonim válasza:
Attól függ mekkora mennyiségbe csinálod, ha nagy fazékba akkor nyugodtan teheted egybe is én úgy szoktam.
3/6 anonim válasza:
Ha meg akarod utána tölteni a belsejét, és egyben megsütni, akkor célszerű egyben hagyni, de általában feldaraboljuk, és úgy könnyebben megfő, és jobban is fér a leveses-fazékban.
4/6 anonim válasza:
Mindegy. Általában feldarabolva szoktam, aztán a főtt húst tojásos, lisztes, petrezselymes bundában kirántom, vagy egészben hagyom, megtöltöm, jól összevarrom, aprólékkal együtt megfőzöm levesben, aztán megsütöm tepsiben, az aprólékot meg a levesben hagyom.
5/6 doboszoli válasza:
A leves szempontjából mindegy, de szerintem szebben fel lehet darabolni nyersen, mint megfőve.
6/6 anonim válasza:
Praktikussági okból darabolva.Igen nagy fazék kell ahhoz, hogy egy egész tyúk beleférjen a zöldségekkel együtt.a nagyinak volt akkora, de nem én örököltem meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!