Sütöttél már valami alkalomra tortát? Esetleg van róla képed is?
Igen, sajnos képem nincs róla. egy tepsi nagyságú piskótából sablonnal, amit én rajzoltam, kivágtam egy szép cicaformát, pudingos krémmel töltöttem, és csokimázzal vontam be.fehér cukormázzal rajzoltzam meg a kontúrokat, bajuszt stb. zöld zselécukorból volt a szeme.
a 2 éves unokámnak készítettem szülinapjára.
visított örömében, amikor meglátta, "szisza, szisza"montdta a drágám és azonnal kinyomta a szemeit:))
Igen. sok szép tortát. kidíszítve. Nem tudom, hogy kell képet felrakni. Csináltam dínós tortát is, 2 nagy tepsi piskótából. Triceratps volt, úgy csináltam, mint ahogy a makettezők csinálnak domborzatot, tehát így rétegenként raktam fel, feküdt. szeretek cukormázzal vagy fondanttal dolgozni, és vettem dr oe***es dekormázat, 4 színűt, és a sima fehér alapra rajzoltam bármit. ilyesmik lettek, de ezeket a netről szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!