Penszy kérdése:
Mit kezdjek kb.2 kg zöldparadicsommal?
Figyelt kérdés
Csak savanyúságnak jó?2012. okt. 24. 21:34
1/6 anonim válasza:
Én is erre lennék kíváncsi, mert leszedtem már vagy két hete de még semmit sem tudtam vele csinálni. Savanyúságra gondoltam én is, de hát rengeteg van nekem is.
2/6 anonim válasza:
Kisebb mennyiség mehet ebédhez salátának! Ugyanúgy leszeletelve, mint az uborkasaláta...!
Amúgy egyesek csatnit főznek ilyesmiből..
3/6 anonim válasza:
Én tavaly csináltam ekkora mennyiségből csatnit, (dzsem fixel) és nagyon jól sikerült.
4/6 anonim válasza:
Én citromos gyömbéres lekvárt szoktam belőle főzni. De raktam a csalamádéba is belőle.
5/6 anonim válasza:
Én is csináltam már zöldparadicsomos-almás-lilahagymás csatnit.nagyon finom sülthúsok, de akár valami hidegszendvics mellé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!