Mihez kezdjek a birsalmával?
Figyelt kérdés
Nemm igazán tudom mire használható, és van egy ilyen fánk.2012. okt. 21. 10:46
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Levesnek: kockára vágva felteszed főni pici sóval, szegfűszeggel, pici fahéjjal, amikor megfőtt: van aki rántással (levesnek, vagy sűrűbb rántás = főzelék), van aki vízbe lisztet és csak símán ráhabarni. Én is így szoktam.
Ha megfőzted és csak símán becukrozod, (de nem kockára, hanem mint az alma-szeleteket vágod el), megvárod míg kihűl, akkor sültek mellé finom kompót. Ekkor se rántás, se habarás.
Ha cikkekre vágod, befőttes üvegbe szegfűszeggel, cukorral, tartósítószerrel. Üveget lezárod, kidunsztolod = akkor kész, amikor a birsalma az üvegben felemelkedett és tudod benne forgatni. Ha kihűlt mehet a polcra télire befőttnek, vagy bármikor előveheted levesnek, főzeléknek megfőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!