Ismer valaki elronthatatlan lángos receptet?
Gyakorlott háziasszony vagyok, csináltam már kelt tésztákat, pizza, fánk nem okoz problémát. De soha nem sikerült még jó lángost sütni. Vagy belül félig nyers, vagy kívül megég, vagy nem nő meg, pedig sokszor, több receptet kipróbáltam már.
És a lányom holnap lángost szeretne... az egyetlen lángosos a városban pedig holnap zárva. Tehát: olyan tuti receptet keresek, amit még én se tudok elrontani :).
A krumplis lángosos vagyok. :-)
Na, nem voltam NET-en, azért remélem, már meg is ettétek a finom krumplis lángost! Én nem szoktam keleszteni, hogy azért a kérdésedre is válaszoljak, azért nem is írtam bele, és csak belemorzsolom az élesztőt.
Megírod, hogy sikerült?
Kissé elcsúsztam az idővel, most fő a krumpli...
A végeredményt mindenképp megírom :)
Sorry, nem voltam gépnél...
Na szóval... nem igazán lett jó... a tészta olyan volt, mint a csiriz, így adtam még hozzá lisztet, és picivel több élesztőt, így meg kemény lett, de ragadt az első párnál, utána mikor már állt, felpuhult valamennyire.
Amit vastagabbra sütöttem, annak a közepe félig nyers lett, a vékonyabb meg túl kemény. Ízre jó lett, de állagra nagyon nem...
A lányomnak ízlett... 8 db lett, el is fogyott... de nem mondhatnám, hogy sikerült. :(
Sajnálom.:(
Hátha másik recept jobban bejön neked vagy esetleg ez legközelebb jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!