Piskótához külön keveritek a tojás fehérjét és sárgáját a cukorral vagy a sárgáját és fehérjét együtt a cukorral?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 10:16
11/13 vaszily katalin válasza:
én sütötem egésztojásost,de ahoz nem kellet viz,hamar kiszárat és olyan hamar szét porlat a tésztája,szárazabb.olyan lesz mint amit a boltba a 3 napos piskota.nekem a leggyorsabb 4 tojásfehérje külön edénybe felverve,habfixálo is mehet bele ha nagyábol habos 1késhegynyi ha nem akar olyan habos leni hogy fejreálitva is csuszik az edénybe.4tojássárgája 4évökanál lisz,4evökanál hidegviz 4evökanál cukor.ha diot akkar beleteni vagy mandulát örölve.akor 1evökanál lisz=1evökanál dió,mandula.ha lekvárt kenni akarsz rá,szelatinnal szitáld be a piskota lapot,mem ázik ugy el a tészta
12/13 anonim válasza:
Én mindig együtt csinálom, és fele vizet is hozzá, mondjuk 4 tojás 2 kanál víz, és ehhez 6 kanál cukor, liszt. Nekem meg a másik a szárazabb, azt is próbáltam, hogy külön, de nekem sokkal több is lesz, szebb is, jobb is. :) És egy hét után is puha marad, mintha új lenne. :D
13/13 Balázsné Beáta válasza:
Én külön verem fel a tojásfejérjét és a végén adom a tésztához.De hallottam már olyant aaki nem veri külön ,úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!