Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marinált paprikát hogyan kell...

Marinált paprikát hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A hibátlan paprikákat megmosom és a hasábokká vágott fokhagymagerezdekkel együtt üvegekbe teszem, a tetején ügyelek arra, hogy két paprika összefeszüljön úgy, hogy ne tudjanak feljönni a folyadék felszíne fölé (ez manapság műanyag, nád és orvosi nyelvlapoc leszorítókkal könnyen megoldható). A vizet felforralom a sóval, cukorral, borssal és az ecettel, majd forrón a paprikákra töltöm úgy, hogy 1,5 cm még maradjon az üveg pereméig. Az üvegeket azonnal lezárom és száraz dunsztba teszem. Másnap kinyitom, ráöntöm az olajat, visszazárom és a kamrában a helyére állítom.
2009. aug. 8. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem szoktam készíteni, de nézd meg ezt. Finom lehet.

[link]

2009. aug. 8. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!