Milyen jó kényeztető ételeket tudtok?
Hmm... kényeztető ? talán, ha valaki meghívna étterembe, ahol kedvemre válogathatnék az étlapról, rendelhetnék, amit akarok, ehetnék-ihatnék kedvemre, és élvezhetném, hogy most csakis engem szolgának ki, és nem én főzök egy rakás emberre.
aztán valaki hazavinne, és kényelmesen aludhatnék egyet ebéd után.
Kényeztethetnének egy jó borjúpörkölttel, vagy rántott bécsi borjúval,gundelpalacsintával... stb.
Te olyan szerény vagy, én meg csak ábrándozom, szóval nem kell komolyan venni:)a rakás emberre is szivemből-lelkemből főzök, csak néha fáradt vagyok:)
1 perces szarvas vesepecsenye érmék, házi foszlós kenyérel, vagy kenyérlángossal, de a legjobb borsos patkóval, (orosz mustár), Soproni zweigelt esetleg aki nem szeretia vöröst annak badacsonyi kéknyelű.
De attól füg kit akarsz kényeztetni? férfit vagy nőt, ezek férfiaknak valók (engem ezzel lehetne ☻).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!