Írnátok egy-két pác receptet?
Figyelt kérdés
Holnap valami pácolt husit akarok csinálni, de nem nagyon van tippem milyen is legyen. Egyedül a mustáros fokhagymás az ami eszembe jutott, de írhatnátok akár sajátot is vagy amit már ti is csináltatok és finom volt :D2012. okt. 19. 16:03
2/4 anonim válasza:
Mi nálunk ha tarját akarunk sütni akkor mindig ebbe a fokhagymás mustáros pácba van téve a hús.
A húsra nyomunk jó sok fokhagymát, majd ízlés szerint, különböző féle fűszerekkel megszórjuk, aztán bekenjük mustárral és a húsokat egymásra pakoljuk, közben pakoláskor locsolunk kevés olajat a húsok közé és a végén leöntjük teljesen olajjal.
Általában egy éjszakát a hűtőben áll. De van úgy, hogy 1-2-napig is érlelődik ebben az olajos mustáros fokhagymás pácban.
Sütéskor nagyon finom lesz! :)
De azért linkelek ide neked még egy két pác ötletet:
3/4 A kérdező kommentje:
Tarjára gondoltam meg talán még csirkemell/comb, de főleg tarja
2012. okt. 19. 16:23
4/4 anonim válasza:
Ezt a mustáros pácot én is ismerem, csak sok vöröshagymával, olajjal, borssal, én a tarját így imádom, ezen felül a baromfit néha fokhagymás-joghurtos pácba is szoktam tenni és néha egy kis grillfűszerrel is megspékelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!