Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok egy-két pác receptet?

Írnátok egy-két pác receptet?

Figyelt kérdés
Holnap valami pácolt husit akarok csinálni, de nem nagyon van tippem milyen is legyen. Egyedül a mustáros fokhagymás az ami eszembe jutott, de írhatnátok akár sajátot is vagy amit már ti is csináltatok és finom volt :D

2012. okt. 19. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen húst akarsz pácolni?
2012. okt. 19. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi nálunk ha tarját akarunk sütni akkor mindig ebbe a fokhagymás mustáros pácba van téve a hús.

A húsra nyomunk jó sok fokhagymát, majd ízlés szerint, különböző féle fűszerekkel megszórjuk, aztán bekenjük mustárral és a húsokat egymásra pakoljuk, közben pakoláskor locsolunk kevés olajat a húsok közé és a végén leöntjük teljesen olajjal.

Általában egy éjszakát a hűtőben áll. De van úgy, hogy 1-2-napig is érlelődik ebben az olajos mustáros fokhagymás pácban.

Sütéskor nagyon finom lesz! :)


De azért linkelek ide neked még egy két pác ötletet:


[link]

2012. okt. 19. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Tarjára gondoltam meg talán még csirkemell/comb, de főleg tarja
2012. okt. 19. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a mustáros pácot én is ismerem, csak sok vöröshagymával, olajjal, borssal, én a tarját így imádom, ezen felül a baromfit néha fokhagymás-joghurtos pácba is szoktam tenni és néha egy kis grillfűszerrel is megspékelem.
2012. okt. 19. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!