JÓL bevált paradicsom püré receptet írnátok?
Figyelt kérdés
köszönöm.2012. szept. 4. 14:16
1/9 A kérdező kommentje:
vagy inkább vágjam kockára héj nélkül , főzzem meg cukorral sóval és így tegyem el üvegbe télire.
2012. szept. 4. 14:32
2/9 anonim válasza:
Én le szoktam darálni paradicsom darálóval, majd kellő sűrűségűre főzöm és lezárt üvegekben száraz dunsztba teszem. Fűszerezni nem szoktam, csak mikor felhasználom.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,és semmi tartósító nem kell bele?
2012. szept. 4. 14:47
4/9 anonim válasza:
Nem, az tartósítja, hogy forrón öntöm az üvegbe és lassan hűl ki, nem kell bele semmi.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. szept. 4. 15:08
6/9 A kérdező kommentje:
héját le kell szedni előtte,ha darálom?
2012. szept. 4. 15:09
7/9 anonim válasza:
Nem szükséges leszedned, az is majd a kidobott kupacban landol. Nekem ilyen darálóm van: [link] A tetején bedobálom az összevagdalt paradicsomot, alá teszem a tálat, amibe csurog majd a paradicsomszósz és a végéhez egy másik tálat, amibe a szemét kerül.
8/9 doboszoli válasza:
Nem túl rég írtam egy "kottát". Jó sűrű, egyszerű.
Ha nem találod meg, privátban keress!
9/9 A kérdező kommentje:
a ketchuphoz mi kell még?paradicsom só cukor.
2012. szept. 4. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!