A fácánbol melyik jobb a leves vagy a vadas?
A vadast sehogy sem tudom elképzelni fácánból,pedig már ettem sokféle húsból.Nyúlból,marhából,sertésből,őzből,szarvasból és vaddisznóból is.
A fácánból isteni levest lehet főzni.Sok zöldséggel.Igazi,jó fácánlevest.
Ha úgy készítenéd,mint a tyúkhúslevest,együtt főzve a húst és a zöldségeket,majd a végén leszűrnéd és külön tálalnád a levesbetéttel,akkor én a helyedben főznék a finom husikához egy fokhagyma vagy zsemlemártást.
Leves mindenképp. amit nem esztek meg húst a levessel, csináld meg húspástétomnak. süss egy kis szalonnát serpenyőben, azon dinsztelj hagymát, forgasd át rajta a főtt húst, píritsd meg egy kicsit.
daráld le, nyomj utána 2-3 főtt tojást is,ha kell még tegyél hozzá egy kis zsírt is. tejföl, mustár, só , bors, majoranna, jó pikáns és kenhető legyen.
hideg-melegszendvicsnek egyaránt nagyon finom.
Mindenképpen levest főznék belőle, nálam visz mindent.(levest)
Ám -bár jó néhány kakas halála szárad a lelkemen- számomra a fácán húsa az "ehetetlen" kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!