Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott borsóbol vagy...

Fagyasztott borsóbol vagy üveges konzerv borsóbol csináljátok a borsó főzeléket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak is fagyasztottból. Üvegeset semmihez sem használok, botrányos.
2012. okt. 18. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak fagyasztottból. Konzervből egyedül vörösbabot szoktam venni. Az megy salátába, pizzafeltétnek, köretbe, csak úgy szendvics mellé.
2012. okt. 18. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

Csakis fagysztottból, a konzerv rémes, szerintem.

a fagyos zsengeborsó, pont olyan , mint a friss színre, ízre állagra.

2012. okt. 18. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 intrepid ***** válasza:
Fagyasztott. Receptet tudod? Húslében tedd fel főni, ha eddig nem úgy csináltad, egész más kategória.
2012. okt. 18. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Én először megpárolom vajon és hagymán, aztán tejjel engedem fel, így nagyon krémes lesz.
2012. okt. 18. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Csakis fagyasztottból.
2012. okt. 18. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

fagyasztott,teljesen más íze van a konzervnek.

Konzerv borsót egyedül salátához használok,vagy ragukhoz.

2012. okt. 18. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim válasza:
Fagyasztott borsóból.
2012. okt. 18. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!