Fagyasztott borsóbol vagy üveges konzerv borsóbol csináljátok a borsó főzeléket?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 10:46
1/8 anonim válasza:
Csak is fagyasztottból. Üvegeset semmihez sem használok, botrányos.
2/8 anonim válasza:
Csak fagyasztottból. Konzervből egyedül vörösbabot szoktam venni. Az megy salátába, pizzafeltétnek, köretbe, csak úgy szendvics mellé.
3/8 anonim válasza:
Csakis fagysztottból, a konzerv rémes, szerintem.
a fagyos zsengeborsó, pont olyan , mint a friss színre, ízre állagra.
4/8 intrepid válasza:
Fagyasztott. Receptet tudod? Húslében tedd fel főni, ha eddig nem úgy csináltad, egész más kategória.
5/8 anonim válasza:
Én először megpárolom vajon és hagymán, aztán tejjel engedem fel, így nagyon krémes lesz.
7/8 anonim válasza:
fagyasztott,teljesen más íze van a konzervnek.
Konzerv borsót egyedül salátához használok,vagy ragukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!