Konzerv lecsóbol hogyan vagy mit?
Főzöl egy adag rizst, attól függ hányan eszitek. A konzervlecsót, tedd egy kis zsiradékon dinsztelt hagymára,
tegyél bele egy kis pirospaprikát. semmit nem kell vele csinálni, csak jól átmelegíteni.
ha akarod összekevered a rizzsel , ha nem akkor a tányéron egymás mellett tálalod.
Tojásos lecsónak is jó, de mindenképpen ted hagymás alapra, mert a konzervlecsó csk par. sűrítmény és paprika.
ha jól átforrósodott, akkor mehet nek rá a tojások.izlésed szerint hagyd lágyabbra, vagy sütöd keményebbre a tojással.
ja úgy igen, de konzervet írtál, így én arra koncentráltam és válaszoltam:)
más a konzerv, és más a házi eltett lecsó, illetve bármi más:)
Vagy rizs, az a legkiadósabb, de ha száraztésztát főzöl, és azzal kavarod össze, esetleg egy kicsit bedugod utána a sütőbe, szerintem úgy is jó.
Más:
nyers krumplit szeletelj vékonyra mint az uborka, kavard össze ezzel a lecsóval, só, bors rá, egy teflon lábas aljára egy picike olaj vagy zsír, + tejföllel is kikened, beleöntöd ezt az összekevert lecsós krumplit, a tetejére is tejfölt. Födő alatt összerotyogtatod. Megvárod, míg a nyers krumpli megpárolódott ebben a tejfölös, lecsós finomságban!
Ha ugyanezt zománcos tepsiben, sütőben, alufóliával beborítva és a legvégén egy kis reszelt sajtot pirítasz rá, ismét másfajta kajád van!
7-es vagyok!
Amikor még nincs nagyon "sokadika", olyankor ebbe a krumplis-tejfölös variációba szoktam egy kis karikára szelt virslit is belecsempészni! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!