Chilis babnál a konzerv babot elő kell főzni?
Figyelt kérdés
Recept nem írja, de nem lesz kemény a bab?2012. jún. 8. 16:15
1/13 anonim válasza:
Nem, mert a konzerves már eleve puha.
2/13 anonim válasza:
Így igaz, nem kell főzni. öblítsd le róla a levét, és már mehet is a kajába.
3/13 anonim válasza:
Chilis babot nem kell leöbliteni, mert lemosod magát a chili izt. A sós lében árult babot esetleg, de azt sem fontos, mert a saját levében van. /Nem piszkos/.
4/13 anonim válasza:
Nem lesz kemény, jó puha az a bab, a legvégén szoktam beletenni és pár percig összefőzöm az ízekkel, de előtte tésztaszűrön mosd át, mert a konzervíz elég rossz.
5/13 anonim válasza:
Utolsó, te nem érted a kérdést! Ő főzi a cilis babot, amihez sima konzerves babot (sós lében állót) használ fel. Arról viszont le kell öblíteni a levét.
6/13 anonim válasza:
Bocsi, akkor az utolsó előttinek szántam.
7/13 anonim válasza:
Lehet kapni chilis babot is dobozban.
8/13 anonim válasza:
Ezzel nem mondtál újat, de a kérdező nem arra gondolt.
10/13 anonim válasza:
Mert egyrészt receptről ír, így kitalálható, hogy a bab egy hozzávaló, nem csak felmelegíteni akarja a készételt, másrészt meg akkor nem úgy kérdezné hogy a 'konzerv babot', hanem hogy a 'konzerves chilis babot'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!