Olcsóbb a gyorskajálda? (nem a meki! )
Figyelt kérdés
Manapság úgy veszem észre, hogy annyira felmentek az hideg étel árak, hogy jobban megéri egy olcsó gyorsétteremben enni, egy kisebb büfében pl. 500 ért gyrost, vagy hasonlókat, mint otthon főzőcskézni? a tojás 550-be kerül... a tészták is baromi drágák, 6-700 forintba kerülnek, plusz még ugye a gáz, meg a mosogatás amivel elpazarlok jó sok energiát...
ti hogy vagytok ezzel, szerintetek hogy éri meg?
2012. okt. 16. 19:26
21/21 anonim válasza:
Sokkal jobban kijössz ha otthon főzöl és még nem is beszéltünk az egészség szempontból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!