Zuzat hany percig kell fozni kb? (csirke, porkolt)
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 02:58
1/5 doboszoli válasza:
Csirke pörköltben addig, amíg a többi hús megpuhul, max. az az egy falat zúza rágós marad.
A tiszta zúzapörkölt főzési ideje akár két óra is lehet.
2/5 anonim válasza:
Kuktában fél óra alatt megfő, lábosban kell legalább másfél óra, persze attól is függ, hogy milyen idős csirkéknek a zúzája.
3/5 anonim válasza:
Ha tisztán magában csinálod akkor a legjobb ha egy kicsit „odaég”. Am menetközben megkóstolod, ha puha akkor lassan jó lesz! Nah akkor kell még megkapatni azt finom lesz. Ha jól akarod csinálni, akkor a fűszerek mellett küldesz alá egy üveg lecsót. Vizet így nem is kell, vagy csak minimálisat. A végére nem marad alatta szinte lé sem, azis megkocsonyásodik majd. Teljesen finom lesz, nem pedig zsíros vízben úszó!
4/5 anonim válasza:
A zuzát hosszabb ideig kell fözni, ne perceket, hanem legalább egy órát szánj rá.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat kozben megcsinaltam. kisebb darabokra vagtam es masfel orat foztem hogy biztos jo legyen, finom lett, megpuhult meg minden :)
2012. okt. 16. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!