Milyen muffint ajánlotok?
Nekem van egy alapreceptem, amiből két adag, vgyis 48 db jön ki.ha ebből bekeversz három adagot, akkor még neked ismarad :) csak azon kell törni a fejedet, hogy mivel ízesíted, mert azért 100 egyformát nem kellne sütni.
az ízesítés lehetősége végtelen, aémás-fahájas, körtés-csokis, aszalt vagy kandírozott gyümölcsös, minden mehet bele, amit csak elképzelsz, még reszelt sárgarépa is (nagyon finom) csak döntened kell adagonként milyen legyen.mert pl az almás-fahéjas sárga, de kakaóval, mézzel már sütét muffinunk lesz.
ha érdekel írj, szívesen leírom.
bögrés muffin tegnap csináltam én is akkora sikere volt hogy egyet tudtam csak megkóstolni milyen is lett a tésztája:) sima alap tészta de én úgy kombináltam hogy lett mézes banános,almás fahájas, és rumos csokis izűt...
Hozzávalók:
2 bögre liszt
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 tojás
3/4 bögre olaj
1/2 bögre cukor
1 bögre tej
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat összekeverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Összekeverem, és kanállal belerakosgatom a formába. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütöm. Bármilyen ízesítéssel variálható!
A bögre 2,5 dl-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!