Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor csinálom az almás...

Amikor csinálom az almás muffint, akkor ki kell csavarni az almának a levét?

Figyelt kérdés
al alapba belereszelem az almát!
2012. szept. 28. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam kicsavarni mufinnál, de pl rétesnél igen mert annak a tésztája könnyen elázik.
2012. szept. 28. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

szoval akkor nem csavarom ki!

köszi a választ! :**

2012. szept. 28. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

ha rögtön belekevered a tésztába akkor nem enged levet.

de apró kockákra vágva az alma még finomabb muffinba, mert megmarad az állaga, olyan igazi almás lesz, pláne egy kis fahéjjal.

2012. szept. 28. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!