Amikor csinálom az almás muffint, akkor ki kell csavarni az almának a levét?
Figyelt kérdés
al alapba belereszelem az almát!2012. szept. 28. 10:41
1/3 anonim válasza:
Én nem szoktam kicsavarni mufinnál, de pl rétesnél igen mert annak a tésztája könnyen elázik.
2/3 A kérdező kommentje:
szoval akkor nem csavarom ki!
köszi a választ! :**
2012. szept. 28. 10:48
3/3 anonim válasza:
ha rögtön belekevered a tésztába akkor nem enged levet.
de apró kockákra vágva az alma még finomabb muffinba, mert megmarad az állaga, olyan igazi almás lesz, pláne egy kis fahéjjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!