Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a baj a párizsi krémemmel?

Mi a baj a párizsi krémemmel?

Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam ahogy a receptben le van írva: [link] csak annyi különbséggel hogy vaj helyett Rama-t raktam bele! Miért van az hogy a krém kidobja a Ramat?? Sok ideig habverőztem a végén és mégis olyan mintha mákos lenne meg a tetejére kiül a rama.
2012. okt. 15. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Te, figyelj nem estél abba a hibába, hogy növényi(pl. Hulala)habpótlót használtál? Mert akkor bármit csinálsz sosem lesz belőle krém. Ha eredeti habtejszínt használtál akkor még megmenthető úgy, hogy visszateszed a tűzre és állandó keveréssel újralangyosítod, addig, míg kisimul, hűtöd és újra felvered.
2012. okt. 15. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a hiba, hogy felolvasztottad felhasználás előtt. Nem szabad! Máskor csak tedd ki szobahőmérsékletre 2-3 órára, és megpuhul annyira, hogy szépen tudj vele dolgozni. Úgy jól fog sikerülni a krém.
2012. okt. 15. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem hulala volt, de nem is egy neves tejszin. Amúgy már kivettem a hűtőből és rákentem a tortalapra. Nem lett rossz :) Köszi a válaszokat!
2012. okt. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!