Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a baj a párizsi krémemmel?

Mi a baj a párizsi krémemmel?

Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam ahogy a receptben le van írva: [link] csak annyi különbséggel hogy vaj helyett Rama-t raktam bele! Miért van az hogy a krém kidobja a Ramat?? Sok ideig habverőztem a végén és mégis olyan mintha mákos lenne meg a tetejére kiül a rama.
2012. okt. 15. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A vaj elég langyos volt? (vagyis nem a hűtőből vetted ki)


Én eleve nem a vajat adnám a cukros tejszínhez, hanem a cukros tejszínt óvatosan, lassan, állandóan kevergetve a vajhoz.

2012. okt. 15. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Felolvasztottam a ramat mielőtt a krémhez adtam. Látszólag elkeveredett majd miután nem nyúltam hozzá kiült a tetejére.
2012. okt. 15. 15:48
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Talán azért van, met a Ráma tiszta víz, nekem a körözöttnél is kicsapódik és vizet ereszt, így már csak Flórát használok, ha nincs vaj.

Próbáld meg hűtőbe tenni 1-2 órára és utána fakanállal keverd át.

2012. okt. 15. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
most hűtőben van. Remélem használható lesz, mert nem szeretném ha pocsékba menne. Máskor amikor sima vajjal csináltam semmi gond nem volt. Ennyire sz*r lenne a rama?
2012. okt. 15. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

Igen, ennyire. :-(

Nemrégiben grízes lett a körözöttem és a tányérban állt a víz, már sütikbe sem merem használni, kénytelen vagyok a drága Flórát venni, az nem olyan vizes.

2012. okt. 15. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezek után én se fogok többet olyat venni! :( köszönöm a segítséget!
2012. okt. 15. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem kocka Rama-t raktál bele, hanem Rama margarint, amit kenyérre is teszünk?

Mert ha igen, akkor ne csodáld, minden margarin tele van vízzel.

2012. okt. 15. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
kocka rama volt.
2012. okt. 15. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna felolvasztani felhaszbálás előtt. Csak szobahőmérsékletű kell h legyen.
2012. okt. 15. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt hittem Ráma margarin, kockát én nem szoktam krémekbe használni, csak a sütik tésztájába.
2012. okt. 15. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!