Mi a baj a párizsi krémemmel?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam ahogy a receptben le van írva: [link] csak annyi különbséggel hogy vaj helyett Rama-t raktam bele! Miért van az hogy a krém kidobja a Ramat?? Sok ideig habverőztem a végén és mégis olyan mintha mákos lenne meg a tetejére kiül a rama.2012. okt. 15. 15:05
1/13 anonim válasza:
A vaj elég langyos volt? (vagyis nem a hűtőből vetted ki)
Én eleve nem a vajat adnám a cukros tejszínhez, hanem a cukros tejszínt óvatosan, lassan, állandóan kevergetve a vajhoz.
2/13 A kérdező kommentje:
Felolvasztottam a ramat mielőtt a krémhez adtam. Látszólag elkeveredett majd miután nem nyúltam hozzá kiült a tetejére.
2012. okt. 15. 15:48
3/13 anonim válasza:
Talán azért van, met a Ráma tiszta víz, nekem a körözöttnél is kicsapódik és vizet ereszt, így már csak Flórát használok, ha nincs vaj.
Próbáld meg hűtőbe tenni 1-2 órára és utána fakanállal keverd át.
4/13 A kérdező kommentje:
most hűtőben van. Remélem használható lesz, mert nem szeretném ha pocsékba menne. Máskor amikor sima vajjal csináltam semmi gond nem volt. Ennyire sz*r lenne a rama?
2012. okt. 15. 15:57
5/13 anonim válasza:
Igen, ennyire. :-(
Nemrégiben grízes lett a körözöttem és a tányérban állt a víz, már sütikbe sem merem használni, kénytelen vagyok a drága Flórát venni, az nem olyan vizes.
6/13 A kérdező kommentje:
Ezek után én se fogok többet olyat venni! :( köszönöm a segítséget!
2012. okt. 15. 16:00
7/13 anonim válasza:
Ja, hogy nem kocka Rama-t raktál bele, hanem Rama margarint, amit kenyérre is teszünk?
Mert ha igen, akkor ne csodáld, minden margarin tele van vízzel.
8/13 A kérdező kommentje:
kocka rama volt.
2012. okt. 15. 16:01
9/13 anonim válasza:
Nem kellett volna felolvasztani felhaszbálás előtt. Csak szobahőmérsékletű kell h legyen.
10/13 anonim válasza:
Azt hittem Ráma margarin, kockát én nem szoktam krémekbe használni, csak a sütik tésztájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!