Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A diós piskótát hanyas fokozat...

A diós piskótát hanyas fokozaton kell sütni?

Figyelt kérdés

13 lány :)

köszönöm előre is :))


2012. okt. 13. 20:00
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és még annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor már öntöm bele a tepszibe ezt a masszát akkor a közepébe lehetne tenni MEGFŐZÖTT PUDINGOT, nem lesz neki baja?, vagy fura íze valaki próbálta már így? és aztán megy rá még a másik fele a masszának, mert először csak az egyik felét a masszának önteném bele!
2012. okt. 13. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell neki túl meleg sütő, attól is függ, milyen vastag a piskóta. 180 fok körül legyen.

Mondjuk olyan 60%-osra vedd a sütőt (nem tudom milyen fokozatai vannak a sütődnek) és előmelegítettbe rakd.


Méghozzá az egészet!

Aztán ha megsült, várj, amíg hűl egy kicsit, vedd ki a tepsiből, hullámos késsel vágd ketté lapjában, és úgy öntsd rá a pudingot, és tedd rá vissza a piskóta másik felét.

2012. okt. 13. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

értem, és hogy tehetném egy kicsit érdekesebbé?

esetleg a pudingba tegyek még diót vagy?

a tetejére tejszinhabot terveztem..

2012. okt. 14. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz így, ez egy egyszerű süti, ne bonyolítsd túl. Az íze legyen jó. A pudingba pl inkább kicsire összevágott aszalt gyümölcsöket tegyél ha akarsz, dió már van a piskótában.
2012. okt. 14. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!