Milyen lesz a piskóta, ha nem csak a tetejében lesz megyy hanem a belsejében is?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 09:58
1/9 anonim válasza:
Fincsi
De ha azt akarod, hogy ne süllyedjen le a meggy a piskóta aljába, akkor előtte a meggyet forgasd lisztbe, majd szitáld le. A liszt ugyanis összeköti a meggyet és a piskótát, és a gyümölcs ott marad, ahova keverés közben került.
2/9 anonim válasza:
Nagyon finom, csak én hiába keverem el liszttel, gyakran lesüllyed :S
3/9 anonim válasza:
2.t alátámasztom :D
De most ez milyen kérdés?? Ezzel nem változtatsz az ízén :D
4/9 anonim válasza:
Amikor már totál kész az összekevert piskóta, olyankor kavartam bele a meggyet, és már ment is a tepsibe és be a forró sütőbe. Azt közönséges finomlisztbe forgattuk, és nem a grízes lisztbe.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
azért kérdeztem hogy nem e fog szét esni 2 be vagy ilyesmi, (még gyerek vagyok 13 éves lány)
azt is szeretném megkérdezni, hogy a sima cukor helyett rakhatok bele CSAK VANÉLIÁS CUKROT?
persze ugyan abban a mennyiségben?
nem lesz rosz íze neki , vagy fura?
2012. okt. 13. 13:35
7/9 A kérdező kommentje:
akkor hogyan egyem egy kicsit különlegessé?:
2012. okt. 13. 13:41
8/9 anonim válasza:
finom lesz, ha szórsz előtte a meggyre kb 1 teáskanál fahéjat
annyi vaníliás cukor sok, drága és tömény, fura íze lesz tőle, bőven elég 1 csomag
9/9 anonim válasza:
Egy kis kókuszreszelék is mehet bele, persze csak ha szeretitek a kókuszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!