Miért fojtós a Norbi Update lisztből készült piskóta? Ugyanúgy készítem, mint a rendes piskótát, csak Norbi lisztet használok?
Figyelt kérdés
Már próbáltam dupla mennyiségű fújóanyaggal (szódapor v. sütőpor) is. Nagyon puha lesz a tészta, finom is, de mégis alig lehet lenyelni. Mit rontok el? Valakinek van esetleg tapasztalata?2012. okt. 10. 15:25
1/2 anonim válasza:
Melyik lisztet használod?
Amit össze kell keverni,vagy ami csak sima liszt?
ha azt használod amit össze kell keverni,akkor nem tudom mit rontasz el. Nekem nagyon finom tőle minden amit készítek.
A másik liszt,az nekem is kicsit nehéz lenyelni,száraz,vagy hogy is mondjam... Inkáb furcsa volt :) megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!