Milyen csokoládét vegyek?
Figyelt kérdés
Sacher tortát készítenék, de nem tudom, hogy milyen fajta étcsokoládét válasszak. Magas kakaótartalmú, jó minőségűre gondoltam.2012. okt. 13. 00:04
1/3 anonim válasza:
Lidl-ben szoktam venni Amazonas étcsokit, nagyon finom és magas kakaótartalmú.
2/3 anonim válasza:
Ha esetleg tudsz vásárolni a metróban, vagy lehet más nagy boltban is van, van ilyen "ipari" 70-80%-os kakaótartalmú csokipasztilla. Ár/érték arányban a legjobb, és egyébként is kiváló minőségű.
3/3 anonim válasza:
60-70 % -os kakaótartalmút vegyél, de vannak ennél magasabb %-úak is, de nem érdemes, mert már ebben a magasságban nem érezni a különbséget, csak az árában.
Lidlliben lehet kapni "first nice" dark (sötét) csokit, 45 % kakaó tartalommal, és tökéletes mindenbe. nagyon finoman oldódik, és kellemesen keserű csoki.
az ára is nagyon baráti, 110 ft egy 100 gr-os tábla.
sütéshez ideális.
próbáld ki nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!