Löncshús konzervből mit lehet készíteni?
Nem romlik el melegítés hatására, de ha van valami más lehetőséged, akkor ezt a löncshúst elteszed szűkösebb időkre. :)))
Spagettihez is ajánlatos átforgatni kevés zsiradékon (igaz, hogy van benne), és alaposan befűszerezni, még akkor is érezni rajta azt a jellegzetes konzerv-ízt, amitől szerintem az egész élvezhetetlenné válik.
Én ha ilyet készítettem, akkor fűszerezés után főtt rizzsel kavartam össze, és köretként ettem valami rántott zöldségféléhez.
A spagetti szósz jó ötlet,nem lesz baja a melegítés során,és bátran fűszerezz mert szerintem úgy jobb (bár ez ízlés dolga) lesz az íze mert ugye érezni a konzervízt:(
De meg lehet finoman csinálni éds'anyám is csinált lönccsel szósz és bazi jó lett,pedig eleinte nem gondoltam hogy jól el lehet azt a konzervcuccot készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!