Mitől túrósodik össze a tejfölös zöld paszulyleves?
3,5%-os Mizo tejet használok és 20%-os tejfölt.
Csak annyi vizet, amennyiben a paszuly megfő, majd hozzáöntöm a rántást és a tejet.
Felfő és szétválik vízre és túróra....
Az íze jó, de az állaga pocsék :S
Javaslatok?
Vízzel, vagy tejjel szoktam felhígítani, símára keverni.
HA szerencsém van (!) nem túrósodik össze! Egyébként pedig kisnyúl, valóban, a mai bolti tejfölök már nem a régiek.
Ha tudsz, piacon még esetleg találsz nénikét, akinél házitejfölt tudsz venni!
Mifelénk a zöldbabfőzeléket vízben tesszük fel főni, majd egy világos, kevés paprikás rántással berántjuk. tejet nem használunk a bab főzéséhez.
tejfölt, aki tesz bele, hőkiegynlítéssel teszi, vagy az asztalnál kínál mellé, annak, aki tejfölösen szereti.
hőkiegyenlítéssel teszem bele
ecetet nem használok
Én is tejfölre tippelek... de gondoltam van vmi trükk, amiről nem tudok.
Legközelebb megpróbálom tejszínnel!
Köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!