A karfiol zöld levelét meg lehet valahogy főzve megenni?





a torzsa megpucolva olyan, mint a káposztáé, szóval finom. a levélszár már keserű, a levelét még nem kóstoltam.
de lehet, hogy leforrázva sós vízzel, akár tölthető is rizses-húsos töltelékkelpersze ez csak feltétetlezés,de olyan sokmindent felhasználnak ma már a konyhában,
akár igaz is lehet:)





En meg nem kostoltam, milyen izü?
Az allatok is megeszik, igy szerintem miert ne?
Szerintem a torzsa resze jo lehet fözve a levesbe. (?)
Vagy nyersen, ahogy a karalabe...stb is finom. A zöld levele beszinezheti a levest (gondolom), oda nem javasolnam.
A levele nem tudom, milyen izü, de felapritva megprobalhatod vajas kenyerre, esetleg sültekre.(?) Igazabol, ha nyersen megkostolod, akkor tudod, hogy mihez passzol.
Vagy: ne dobd ki, inkabb vegyel magadnak egy kecsket hozza! Akkor minden elfogy. Vagy disznot. :DDD





Ehető, és nagyon jó ízű a karfiol szára, és levele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!