Mitől lett ilyen a karfiol?
Figyelt kérdés
1 hete vettem, lefagyasztottam és most,hogy megfőtt némelyik barna.Nincs fura íze.Ki kell vágni,vagy rossz lenne?2012. júl. 3. 09:14
1/2 anonim válasza:
Nem rossz, csak esztétikai hiba. legközelebb egy késhegynyi szódabikarbónával főzd, szép fehér marad.
a zöldek meg zöldek. (spenót,sóska, brokkoli, borsó)
2/2 kalifaszi guszti válasza:
ne fagyassz házilag zöldséget, mert úgysem tudod rendesen megcsinálni otthoni körülmények között. főleg, hogy tele van a piac friss karfiollal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!