Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett ilyen a karfiol?

Mitől lett ilyen a karfiol?

Figyelt kérdés
1 hete vettem, lefagyasztottam és most,hogy megfőtt némelyik barna.Nincs fura íze.Ki kell vágni,vagy rossz lenne?
2012. júl. 3. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem rossz, csak esztétikai hiba. legközelebb egy késhegynyi szódabikarbónával főzd, szép fehér marad.

a zöldek meg zöldek. (spenót,sóska, brokkoli, borsó)

2012. júl. 3. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 kalifaszi guszti ***** válasza:
ne fagyassz házilag zöldséget, mert úgysem tudod rendesen megcsinálni otthoni körülmények között. főleg, hogy tele van a piac friss karfiollal..
2012. júl. 3. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!